Display- og bannerannoncering

Få bannere der passer til dit brand og der bliver lagt mærke til

Bannerannoncering tilpasset dine behov

Jeg hjælper med at skabe bannere der passer til dit brand, og derved er genkendelige for din målgruppe. Desuden kan jeg hjælpe med at ramme de rette personer, hvadenten det er tidligere kunder/besøgende på din hjemmeside, eller de skal fanges højere oppe i salgstragten.

Med 7 års erfaring med annoncering igennem Googles netværk, har jeg set masser af eksempler på hvad der virker, og hvad der ikke virker. Både når det gælder selve banneret og når det gælder målretningen heraf.

Produktion af bannere

Jeg kan hjælpe dig med at lave bannere i stillestående grafik eller som animationer i enten .gif eller HTML5 format. Googles krav til bannerannoncer sidder på rygraden, og er de mest gængse. Skal bannerne bruges på andre netværk med andre krav, kan der dog også laves til disse i mange tilfælde.

Bannerne vil tage udgangspunkt i dit eksisterende brand, eller ud fra dine ønsker. Derudover kommer jeg med sparring i forhold til hvad jeg har set virke, så der kommer mest mulig succes med annonceringen. 

Bannerannoncering

En ting er at have de rette bannere, men hvis ikke de vises til den rigtige målgruppe, så har de ingen nytte. Igen kan jeg gøre brug af min erfaring og sørge for at dine bannere vises de rette steder.

Mulighederne for placeringer og målretningen er (tæt på) uendelige. For ikke blot at betale for visninger der ikke giver nogen effekt på bundlinjen skræddersyes målretningen derfor ud fra din målgruppe og/eller dine ønsker.

Jeg kan fx hjælpe med

  • Produktion af bannere
  • Bannere med og uden animationer
  • At ramme din målgruppe

Her får du

  • Bannere der passer til dit brand
  • 7 års erfaring med bannere
  • Optimal brug af målretning
  • Fuld transparens
Kontakt mig