Få hjælp til sociale medier

Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube mv.

SoMe tilpasset dine behov

Udnyt potentialet på de forskellige sociale medier – både som betalt annoncering, men også ved at skabe indhold til både nuværende og kommende følgere.

Generelt set kan mine ydelser inddeles i nedenstående kategorier:

Betalt annoncering

På mange af de sociale medier er det muligt at ‘køre betalt annoncering’. Alle dine følgere ser desværre ikke dine opslag. Med betalt annoncering har du mulighed for blive mere synlig – både for dine nuværende følgere, og evt. kommende følgere og kunder.

Organiske opslag

De organiske opslag er dem du ikke betaler for at få vist. Dine ‘rigtige’ opslag, ‘posts’, billeder, eller hvad du vælger at kalde dem.

Med kvalitetsindhold der kan engagere dine følgere og deres venner, har du mulighed for at kunne komme længere ud.

Strategi og handlingsplaner

Jeg tror på at du kan komme rigtig lang selv på de sociale medier. Oftest er det sværeste at komme i gang, eller at finde på relevant indhold.

Inden vi går i gang med at øge din tilstedeværelse, laver vi derfor en plan for hvad vi gerne vil opnå, og ikke mindst hvordan vi kommer derhen. Det gør vi med udgangspunkt i hvilke medier din målgruppe bruger, og hvilke interesser de har.

Du kan meget selv…

Indholdet der laves til de sociale medier skal være autentisk og personligt. Derfor skal du også selv på banen. Jeg kan hjælpe dig med erfaring og kyndig vejledning, så vi kommer i den rigtige retning, og der bliver fulgt op på indsatserne.

Alt efter hvilket setup vi sammen beslutter os for, skal du derfor også være indstillet på at der vil komme arbejde til dig.

Jeg kan fx hjælpe med

  • Betalt annoncering
  • Organiske opslag
  • Strategi og handlingsplaner

Her får du

  • En fast tilknyttet specialist
  • Udnyttelse af øvrigt marketingmix
  • 7 års erfaring
  • Fuld transparens
Kontakt mig