Grundlæggende SEO

Kom godt fra start og få et godt udgangspunkt

Kom i gang med SEO arbejdet

SEO – også kaldet søgemaskineoptimering – er ikke bare en disciplin, men mange forskellige discipliner. Nogle ting kan de fleste lave, og andre kræver mange års erfaring og teknisk viden.

Vil du starte ud i det små, uden det store budget, er jeg klar til at hjælpe dig med de grundlæggende områder inden for SEO verdenen. På den måde får du et godt fundament, til en skarp pris, før du evt. måtte investere yderligere i SEO.

Hvorfor få hjælp her, når jeg kan få hjælp et andet sted, hvor de er mere erfarne, og har specialister inden for alle områderne? Jeg hjælper dig med at få styr på de basale ting, og sikre at din hjemmeside er klædt på til at få et mere specialiseret SEO bureau. De tager oftest samme timepris for de basale ting, som de mere specialiserede områder. Så her er der ofte mulighed for at komme billigere fra start.

Når der er styr på det grundlæggende, hjælper jeg dig gerne videre til et mere specialiseret bureau. Hvis du ønsker det, hjælper jeg også gerne med at være tovholder på arbejdet, og kvalitetssikre det.

Onpage optimering

Lad dig ikke forskrække af det fancy buzzword. Onpage SEO er den del af SEO som foregår på din hjemmeside. Det kan deles ned i mange mindre bider, hvor de overordnede kategorier er:

  • Teknisk optimering
  • Indhold
  • Interne links og struktur
  • Design

Linkbuilding

Modsat onpage optimering, så foregår linkbuilding ikke på din hjemmeside. I stedet består linkbuilding af at bygge links fra andre hjemmesider, hvilket kan være med til at gøre din hjemmeside mere synlig.

Alle links er ikke lige gode, og relevante links tæller mere end links der ikke er relevante. Et link er en slags anbefaling til Google fra en anden hjemmeside. Ligesom nogle anbefalinger i den virkelige verden er mere troværdige end andre, er alle links heller ikke lige.

Løbende sparring

Til dig der helst selv vil stå med SEO arbejdet, agerer jeg gerne din hjælper, som er med til at spille dig god, og sikre at du bruger din tid bedst muligt.

Som nævnt er jeg klar til at hjælpe med de grundlæggende elementer af SEO arbejdet. Når ikke jeg mener at jeg kan hjælpe dig videre, anbefaler jeg gerne andre mere specialiserede SEO bureauer, som jeg gennem tiden har haft god erfaring med.

Dog er jeg også af den overbevisning at vi kan komme langt sammen, og at det senere kan give bedre mening at få mere specialiseret hjælp. 

Jeg kan fx hjælpe med

  • Onpage optimering
  • Linkbuilding
  • Løbende sparring

Her får du

  • En fast tilknyttet specialist
  • Udnyttelse af øvrigt marketingmix
  • Fuld transparens
Kontakt mig