Flot og intuitivt webdesign

Få en hjemmeside du er stolt af

Hjemmesider til iværksættere og små virksomheder

Som iværksætter, soloselstændig eller en mindre virksomhed, er det ikke altid at lysten og evnerne er der til at lave en hjemmeside. Derfor ender det ofte med en halvhjertet løsning, som ikke giver dig de kundeemner du havde håbet på.

Hjemmesiden er ofte det første dine kommende kunder møder, og derfor gælder det om at give et godt indtryk fra start.

Jeg kan hjælpe med at lave en hjemmeside fra bunden, og dermed sikre at fundamentet er på plads. Jeg er 100% selvlært, gennem mange års interesse, og derfor betaler du ikke i dyre domme for en uddannet webdesigner, som måske kan være mere teknisk skarp end mig. For mindre virksomheder er det ofte ikke nødvendigt.

Småændringer og justeringer

Har du allerede en hjemmeside, hjælper jeg gerne med at lave småændringer og justeringer løbende. Jeg bruger primært WordPress, men er også kendt i flere andre systemer.

Opdatering og backups

Selvom man siger “rigtige mænd tager ikke backup, de græder”, så er det træls at gamble med ens online tilstedeværelse på den måde. Husker du det ikke, eller gider du det ikke, så hjælper jeg gerne med at få det gjort.

Det samme gælder opdateringer, som kan være kritiske i forhold til sikkerheden på din hjemmeside – og måske andre steder, hvor du bruger samme kode?!

Før opdateringer tages der ekstra backup, og hjemmesiden skimtes igennem, for at sikre at opdateringerne ikke har haft indflydelse på funktionerne.

 

Jeg kan fx hjælpe med

  • Ny hjemmeside
  • Småændringer og justeringer
  • Opdatering og backups

Her får du

  • En fast tilknyttet specialist
  • Udnyttelse af øvrigt marketingmix
  • 7 års erfaring
  • Fuld transparens
Kontakt mig