Om mig

Er vi et match? Både fagligt og personligt

Kort fortalt

Jeg hjælper soloselvstændige, små- og mellemstore virksomheder med at få mest ud af deres online tilstedeværelse.

Kassetænkningen er skiftet ud med et udgangspunkt i dine behov. Der er derfor som udgangspunkt ikke nogen der er for store eller for små; her er det vigtigere at vi begge tror på, at vi sammen kan nå de ønskede mål.

Derfor håber jeg på at kunne gøre din hverdag lidt nemmere, og skabe tid til de ting der betyder noget for dig!

Hvem er jeg så?

Hej – Mit navn er Jesper Mikkelsen.

Jeg er 34 år og bor i Ikast med min kone og to døtre.

Efter mere end 6 år på et online marketing bureau, og yderligere mange år med fuldtidsstillinger, besluttede jeg mig i 2021 for at starte som selvstændig.

Ikke for at knokle mig selv ihjel med 80+ timers arbejdsuger, som man ofte hører om. I stedet er drømmen i større grad at arbejde med de kunder hvor jeg mener at jeg kan gøre en forskel – og samtidig have mere tid med min familie.

Jeg har primært arbejdet med facetterne omkring Google (Ads, YouTube, display, Analytics, Data Studio mv.). – Men gennem intern uddannelse og en stor interesse i marketing generelt, har jeg tilegnet mig en bred viden omkring relaterede genrer såsom sociale medier, SEO, animation, webdesign, email marketing mv.

Ved siden af mit tidligere job drev jeg en udlejningsvirksomhed og webshop, hvor jeg også har haft mulighed for at teste nye ting af samt lege med koder (html, php og css) 

Jeg har tidligere håndteret kunde på alt lige fra 30 minutter pr. måned til flere timer, og forbrug på omkring 1.000 kr. pr. md. til mellem 0,5 og 1 million kr. pr. md. Det har givet mig en god indsigt i hvad der virker og hvilke muligheder der er for forskellige kundetyper.

Jeg kunne fortsætte med at fortælle længe, men hvis ovenstående har vakt din interesse, synes jeg i stedet at vi skal mødes og snakke videre.

Du er meget velkommen til at klikke her, og kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Her får du bl.a.

  • En fast tilknyttet specialist
  • Udnyttelse af øvrigt marketingmix
  • 7+ års erfaring
  • Fuld transparens
Kontakt mig